Гидролизат протеинов кератина жирорастворимый, 50 мл Увеличить

Гидролизат протеинов кератина жирорастворимый, 50 мл

Новинка

35,00 грн


INCIHydrolyzed Keratin оil-soluble, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil
Дозировка3-10%
Особенности вводавводить с АФ, не нагревать выше 40С.
ПроизводительУкраїна
Условия храненияв сухом темном месте при комнатной температуре

Описание

INCI: Hydrolyzed Keratin Оil-soluble, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil
Зовнішній вигляд: масляниста прозора рідина

Кератин - основний ниткоподібний протеїн, з якого складається стрижень волосини і нігтьова пластина. Функція кератину - надання механічної міцності. Людський кератин споріднений по структурі тварині; його можуть добувати з овечої вовни або інших джерел.

Гідролізат кератину - продукт ферментативного розщеплення його макромолекул на олігопептиди і амінокислоти (в кількісному відношенні переважають гліцин, серин, аланін, присутні сірковмісні амінокислоти).

Основне застосування активу - це косметика по догляду за волоссям та нігтьової пластиною.

сприяє гідрофобності стрижня волосини, зміцнює і потовщує його;

розгладжує і випрямляє волосся;

захищає від агресивних кліматичних впливів.

надає легкий кондиціонуючий і антистатичний ефект; при нанесенні на шкіру виникає відчуття оксамитовості.

 Гідролізат кератину жиророзчинний може використовуватися в засобах на масляній або емульсійної основі:

  • олія для кутикули для зміцнення нігтів;
  • бальзами, маски і кондиціонери для волосся;
  • засоби по догляду за кінчиками волосся, для профілактики посічення
  • засоби по догляду за бровами і віями
  • термозахисні бальзами, креми
  • як вологоутримуючий і кондиціонуючий агент в сироватках, лосьйонах, кремах.
  • будь-які відновлювальні рецептури, особливо для пошкодженого та фарбованого волосся
  • пережир в тверді шампуні (вводити перед розливом по формам).

Перед введенням до складу нашкірної незмивною косметики зробити тест на чутливість на шкірі ліктьового згину (нанести краплю активу, стежити за можливою реакцією на протязі доби).

Не піддавати сильному нагріванню (бажано вводити до складу при температурі до 40С)

Дозування 3 - 10%

Отзывы Отзывы (1)

Общий рейтинг:
0 1 2 3 4
5,00/5
1 отзыв Написать свой отзыв
0 1 2 3 4
(5/5
Ваша оценка:0 1 2 3 4

Дуже сподобався актив! Коли бцде в наявності?

Страница: 1

Каталог продукции

Отзывы о магазине

Оставьте свой отзыв о нашем интернет-магазине

Оставить отзыв